Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων / Privacy Policy
Γενική Πληροφόρηση για την Προστασία Δεδομένων
Τι καλύπτει η Πολιτική Απορρήτου

Η εταιρεία Baltex ltd είναι ο Υπεύθυνος φορέας για τα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας παρέχετε. Συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και διατηρούμε ασφαλή τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα από εσάς, και για αυτό τον λόγο αναπτύξαμε αυτή την πολιτική απορρήτου, η οποία:
•    Ορίζει τα είδη προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε
•    Εξηγεί πώς και γιατί συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικά σας δεδομένα
•    Εξηγεί πότε και γιατί μπορεί να κοινοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα
•    Εξηγεί τα δικαιώματα και τις επιλογές που έχετε όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα


1.     Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε


Όταν εγγραφείτε για τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να μας δώσετε:
•    Τις προσωπικές σας λεπτομέρειες, ονοματεπώνυμο τηλέφωνο email .

Όταν περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας μπορούμε να συλλέξουμε:
•    Πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά περιήγησής σας στις ιστοσελίδες, καθώς και πληροφορίες για τη συχνότητα επίσκεψης στις διαφημίσεις μας (συμπεριλαμβάνονται και αυτές που εμφανίζονται σε ιστοσελίδες άλλων οργανισμών).
•    Πληροφορίες για τις συσκευές που χρησιμοποιήσατε για να επισκεφθείτε τις υπηρεσίες μας (κατασκευαστής, μοντέλο, λειτουργικό σύστημα, διεύθυνση IP, τύπος περιηγητή και στοιχεία αναγνώρισης της συσκευής).

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή επικοινωνούμε μαζί σας ή λαμβάνετε μέρος στις προωθητικές μας ενέργειες, διαγωνισμούς, μπορούμε να συλλέξουμε:
•    Προσωπικά δεδομένα τα οποία μας παρέχετε για τον εαυτό σας κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας για τις υπηρεσίες μας (για παράδειγμα όνομα, πληροφορίες επικοινωνίας), τηλεφωνικά, μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sms/viber  ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν επισκέπτεστε τα καταστήματά μας:
•    Η εικόνα σας είναι πιθανό να καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας μας.

2.     Πότε και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Για να κάνουμε τις υπηρεσίες μας διαθέσιμες σε εσάς
•    Επεξεργασία των παραγγελιών και των επιστροφών χρημάτων ή εμπορευμάτων.
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
Είναι απαραίτητο να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε παραγγελίες και επιστροφές χρημάτων ή εμπορευμάτων που είναι πιθανόν να ζητήσετε.
Για επικοινωνία και διάδραση μαζί σας
•    Επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας, για παράδειγμα μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων SMS/Viber, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομείου, ή ανταποκρινόμενοι σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες μας απευθύνετε τον λόγο.
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
Θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα ως πελάτη μας, έτσι χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να παρέχουμε εξηγήσεις ή βοήθεια, ανταποκρινόμενοι στην επικοινωνία σας μαζί μας.
•    Διαχείριση προωθητικών ενεργειών και διαγωνισμών στους οποίους συμμετέχετε, συμπεριλαμβανομένων όσων τρέχουμε με τους προμηθευτές μας.
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
Χρειάζεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε τις προωθητικές ενέργειες και τους διαγωνισμούς στους οποίους επιλέξατε να συμμετέχετε ή ενταχθήκατε αυτόματα.
Νομικές Απαιτήσεις
•    Επίλυση νομικών απαιτήσεων ή διαφορών που αφορούν εσάς ή εμάς.
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
Στην περίπτωση ατυχήματος ή κάποιου περιστατικού στα καταστήματά μας. Αυτό μπορεί να περιλάβει και ιατρικές αναφορές.
Κλειστό Κύκλωμα Βίντεο Παρακολούθησης
•    Έλεγχος ασφάλειας των καταστημάτων μας για αποτροπή και εντοπισμό εγκλημάτων και αντικοινωνικής συμπεριφοράς.
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
Για να προστατεύσουμε την επιχείρησή μας, την τοπική κοινότητα, τους πελάτες και τους συναδέλφους μας.
 


3.     Μάρκετινγκ/Προωθητικές Ενέργειες
Θα σας αποστέλλουμε σχετικές προσφορές και ενημερώσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με διάφορους τρόπους, περιλαμβανομένων των μηνυμάτων SMS/Viber, αλλά μόνο εάν έχετε προηγουμένως συμφωνήσει να λαμβάνετε αυτές τις διαφημιστικές ενημερώσεις. Όταν εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας, θα ρωτηθείτε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε διαφημιστικές ενημερώσεις, ενώ μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις επιλογές σας ανά πάσα στιγμή στα καταστήματά μας, ή στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή καλώντας στο 25811470 η στο τέλος οποιουδήποτε μηνύματος SMS κάνετε κατάργηση εγγραφής .
4.     Κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων σε Παροχείς Υπηρεσιών
Όταν κοινοποιούμε προσωπικά δεδομένα σε αυτές τις εταιρίες απαιτούμε από αυτές να τα διατηρήσουν ασφαλή και δεν τους επιτρέπεται χρήση προσωπικών σας δεδομένων για δικούς τους διαφημιστικούς σκοπούς.
Παροχείς Υπηρεσιών
Συνεργαζόμαστε με προσεκτικά επιλεγμένους Παροχείς Υπηρεσιών οι οποίοι διενεργούν συγκεκριμένες λειτουργίες εκ μέρους μας. Αυτοί περιλαμβάνουν για παράδειγμα εταιρίες που μας βοηθούν με τις τεχνολογικές μας υπηρεσίες. Μοιραζόμαστε μόνο προσωπικά δεδομένα τα οποία επιτρέπουν στους Παροχείς Υπηρεσιών μας να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

5.     Κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων σε άλλους οργανισμούς
Είναι πιθανό να κοινοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα σε άλλους οργανισμούς στις ακόλουθες περιπτώσεις:
•    Εάν ο νόμος ή δημόσια αρχή ζητήσει την κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων για την απονομή δικαιοσύνης.
•    Εάν χρειαστεί να κοινοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα για να κατοχυρώσουμε, ασκήσουμε ή υπερασπίσουμε νομικά μας δικαιώματα (περιλαμβανομένης και της παροχής προσωπικών δεδομένων σε άλλους για σκοπούς αποφυγής απάτης).

6.     Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα
•    Εφαρμόζουμε φυσικά, ηλεκτρονικά και διαδικαστικά μέτρα ασφαλείας όσον αφορά τη συλλογή, αποθήκευση και αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων.
•    Χρησιμοποιούμε μέτρα ασφαλείας στους υπολογιστές, όπως firewalls, για να διασφαλίσουμε την προστασία των δεδομένων.
•    Επιτρέπουμε πρόσβαση μόνο σε υπαλλήλους και έμπιστους συνεργάτες οι οποίοι την χρειάζονται για να διεκπεραιώσουν τα καθήκοντά τους .
•    Ελέγχουμε τακτικά τα συστήματά μας για πιθανές ευπάθειες ή επιθέσεις, και προβαίνουμε σε δοκιμές διείσδυσης για την εξεύρεση τρόπων ενδυνάμωσης της ασφάλειας.
•    Ζητούμε απόδειξη ταυτότητας πριν σας κοινοποιήσουμε προσωπικά σας δεδομένα.
 
7.     Για πόσο καιρό τα διατηρούμε
Οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα διατηρούνται από εμάς, δεν θα διατηρούνται περισσότερο από όσο χρειάζεται. Το πόσο είναι αυτό το διάστημα εξαρτάται από διάφορους φορείς, όπως:
•    Τον λόγο για τον οποίο συλλέξαμε τα προσωπικά δεδομένα εξαρχής.
•    Πόσο παλιά είναι.
•    Το αν υπάρχει νομικός/κανονιστικός λόγος να τα κρατήσουμε.
•    Το αν χρειάζονται για να προστατευτούμε ή να σας προστατεύσουμε.

8.     Ποια είναι τα δικαιώματά σας;
Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε για εσάς είναι λανθασμένα ή ελλιπή, μπορείτε να ζητήσετε να δείτε αυτές τις πληροφορίες, να τις διορθώσετε ή να τις διαγράψετε, ενώ στην περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλετε κάποιο παράπονο για τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκαμε τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: Αλκιδάμου & Φαλέας 4, Βιομ. Περιοχή Αγ. Αθανασίου 4101, Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων μας θα μελετήσει το παράπονό σας και θα συνεργαστείτε για την επίλυση του θέματος.
Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν έχουν τύχει του σωστού χειρισμού σύμφωνα με τον νόμο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και να υποβάλετε εκεί ένα παράπονο.